Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Serdengeçti, gerçekleştirdiği Keşap ilçe ziyaretinde de Şehit ailelerini yalnız bırakmadı.Programı kapsamında Samuray arılarının doğaya salınımının ardından Vali Serdengeçti, Şehit Piyade Çavuş Ercan Üzer’in ailesini Keşap ilçesi Yolağzı köyündeki evlerinde ziyaret etti.

Şehidimizin ailesiyle samimi bir ortamda buluşan Vali Serdengeçti, ailenin yanında olmanın önemine vurgu yaparak, taziye dileklerinde bulundu ve acılarını paylaştı.Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti, Şehit Piyade Çavuş Ercan Üzer ve tüm Şehitlerimizin anısını yaşatmak amacıyla aileye Türk bayrağı ve çiçek takdim etti. Ziyarette, Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi.

Ayrıca, şehidimizin kabrini de ziyaret eden Vali Serdengeçti, burada dualar ederek çiçek bıraktı.

Şehit Piyade Çavuş Ercan Üzer, 08.05.1995 tarihinde Şırnak ilinde görevliyken bölücü terör örgüt mensupları ile çıkan çatışma sonucu şehit olmuş ve Keşap ilçesi Bayramşah Köyü aile kabristanlığına defnedilmiştir.

Ziyaret sırasında Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas ile Giresun Aile ve Soyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu da hazır bulundu.

Şehit ailesini ziyaretinin ardından Vali Serdengeçti, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas ile birlikte Keşap Belediyesini ziyaret etti.Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan ile bir araya gelen Vali Serdengeçti, ilçenin genel durumu, belediyenin yürüttüğü projeler ve vatandaşların talepleri hakkında bilgi aldı.

Vali Serdengeçti, Başkan Arışan’a görevinde başarılar dilerken, Başkan Arışan da Vali Serdengeçti'ye nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sundu.

Ziyaretin sonunda Vali Serdengeçti, Keşap ilçesindeki kamu kurumlarının yetkililerine ve personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, ilçenin gelişimi ve refahı için iş birliği ve dayanışma çağrısı yaptı.