“BATLAMA ŞANTİYESİ”

Vali Serdengeçti, ilk olarak Giresun Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ait Batlama Şantiyesini ziyaret ederek, yetkililerden şantiye makine parkı ve personel durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Serdengeçti, şantiye ziyaretiyle ilgili olarak “İl Özel İdaremiz Batlama Şantiyesinde görev yapan mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek başta yol hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık.” sözlerine yer verdi.

“YAVUZKEMAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI”

Şantiyenin ardından Yavuzkemal Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Serdengeçti, Belediye Başkanı Adem Önal başta olmak üzere beldenin önde gelenleri tarafından karşılandı.

Vali Serdengeçti, Başkan Önal’a görevinde başarılar dilerken Başkan Önal da Vali Serdengeçti'ye nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sundu.

Vali Serdengeçti, belediye ziyaretiyle ilgili olarak “Yavuzkemal Beldesindeyiz... Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Adem Önal'dan çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Beldede yürütülen faaliyetleri yerinde inceledik, hemşehrilerimizle bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.

“GÖKSU TRAVERTENLERİ”

Vali Serdengeçti, ziyaret ve incelemelerine Giresun turizmi için önemli destinasyon merkezleri ile devam etti.

Dereli ilçesi Pınarlar köyünde bulunan Göksu travertenlerinde incelemelerde bulunan Vali Serdengeçti, bölgeye gelen ziyaretçilerle de bol bol sohbet ederek görüş ve önerilerini aldı.

İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) iş birliğiyle faaliyete geçen proje hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Serdengeçti, ‘Doğa harikası...’ başlığıyla yapmış olduğu paylaşımda “Büyüleyici güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan, adım attığınız andan itibaren bulutların üstünde hissettiren Göksu Travertenlerinde incelemelerde bulunduk, yapılacak çalışmaları yerinde değerlendirdik.” sözlerine yer verdi.

İncelemeler sırasında Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, GİRTAB Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu, Merkez İlçe KHGB Müdürü Salim Artar ve diğer yetkililer de hazır bulundu.