Dereli’nin Bektaş yaylasında bölge halkı ve esnaflarla görüşen Vali Serdengeçti, yaylanın ekonomik durumu ve esnafların yaşadığı zorluklar hakkında bilgi aldı.Ardından 3 bin 107 rakımda bulunan Karagöl Yaylası'na geçerek krater gölü olan Karagöl gölünde incelemelerde bulunan Serdengeçti, yaylanın turizm potansiyelini artırmak amacıyla yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Yayla ziyaretlerinin ardından Vali Serdengeçti, Aydındere Belde Belediyesini ziyaret etti.Belediye Başkanı Nuri Demir ve diğer yetkililerle bir araya gelen Vali Serdengeçti, beldenin genel durumu, belediyenin yürüttüğü projeler ve vatandaşların talepleri hakkında bilgi aldı.

Vali Serdengeçti, Başkan Demir’e görevinde başarılar dilerken, Başkan Demir de Vali Serdengeçti'ye nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sundu.

Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından beldede yapımı devam eden 12 derslikli ilkokul binasını da inceleyen Vali Serdengeçti, yetkililerden inşaat ile ilgili bilgi aldı.

Vali Serdengeçti'nin yayla ve belde ziyaretleri hem bölge halkı hem de yerel yönetimler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Vatandaşlar, Vali Serdengeçti'nin sorunları yerinde incelemesinden ve doğrudan iletişim kurmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, yetkililer de bu tür ziyaretlerin bölgenin gelişimine katkı sağladığını ifade ettiler.