İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından, özel MTSK kurslarınca bugüne kadar yürütülen faaliyetlerin genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği ile Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursları Yönetmeliğindeki usul ve esaslar ile eğitim, uygulama ve sınav süreçlerine dair paylaşımlarda bulunuldu. Özel MTSK iş ve işlemlerinin yürütülmesinde dikkat edilmesi gereken hususlara da değinilen toplantıda kurum müdürleri ve kurucular dinlenerek uygulamada yaşanan sorunlarla istek ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, diğer tüm kurumlarla olduğu gibi özel motorlu taşıt sürücüleri kursları ile de uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek kurslarda verilen hizmetin en kaliteli şekilde sunulması için çalışmaların koordinasyon ve iş birliği içerisinde devam ettiğini dile getirdi.

Toplantı, Şube Müdürü Önder Kılıç ile il genelindeki Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarının kurucuları ve müdürlerinin katılımıyla yapıldı.