Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, Giresun İl Koordinatörü Ayhan Uğur ve Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Selda Demir katıldı.

Vali Serdengeçti, toplantı ile ilgili olarak “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğümüzün çalışmalarını ele aldığımız Değerlendirme Toplantımızı Valiliğimizde gerçekleştirerek kırsal kalkınma potansiyelimiz ve sağlanan hibeler başta olmak üzere kurum faaliyetlerini görüştük.” ifadelerini kullandı.

Vali Serdengeçti, konuşmasını Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür ederek tamamladı. Açılış konuşmalarının ardından yetkililer tarafından il genelindeki Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu faaliyetleri ve yatırımları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumda; kırsal kalkınma potansiyeli, sağlanan hibeler ve kurum faaliyetleri gibi önemli konulara yer verildi. Yapılan sunum ve alınan kararların ardından katılımcıların soruları, katkıları, görüş ve önerileri dinlenerek toplantı sona erdi.(Giresun Valiliği)