Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Giresunspor'da, futbolcu Talha Ülvan'ın sözleşmesini feshettiği bildirildi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, oyuncunun, sözleşmeyi haklı neden olmaksızın feshettiği savunuldu.

Kulübün Ülvan'a karşı tüm yükümlülüklerini fazlasıyla yerine getirdiğinin belirtildiği açıklamada, “Talha Ülvan'a karşı tüm edimlerin yerine getirilmesine rağmen ve yine TFF PFSTT’ de belirtilen fesih usulüne tamamen aykırı bir şekilde yapılan bu feshin haksız fesih olduğu sabittir. Futbolcu Talha Ülvan’a karşı sportif ceza talepli dava başta olmak üzere kulübümüzün uğradığı tüm zararlar için her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna bildiririz. Futbolcunun haksız feshi nedeniyle üçüncü kulüplerin sportif ceza almaması ve zarara uğramaması için gerekli özeni göstermesi gerektiğini, her türlü bilgi ve belge için tarafımıza ulaşabileceklerini ayrıca hatırlatmak isteriz.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, sportif ceza talepli dava başta olmak üzere kulübün uğradığı tüm zararlar için Talha Ülvan'a karşı her türlü yasal hakkın kullanılacağını kaydedildi.(Haber Merkezi)