Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşma programında konuşan İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, minik öğrenciler ve mezunlarla bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti.  2013 yılında büyük bir heyecanla başlayan kursların meyvelerini verdiğini ifade eden Sarıgül, "Bu kutlu yolda, çocuklarımızın Kur'an ve değerler eğitimiyle erken yaşlarda başlamasını hedefledik. Bugün burada, bu hedefe ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Kur'an kurslarımızda eğitim gören ve mezun olan çocuklarımızın başarılarına tanıklık ederken, geleceğimizin teminatı olan bu minik yürekleri gönülden kutluyoruz. Bu etkinlik, sadece bir kutlama değil, aynı zamanda bir iyilik ve gönül birlikteliği sunması açısından da önem taşıyor. Mezunlarımızın bugünkü etkinlikte bir araya gelerek geçmiş anıları paylaşmaları, yeni arkadaşlıklar kurmaları ve birbirlerini teşvik etmeleri için güzel bir fırsat sunuyor. Çünkü biz, çocuklarımızın aynı zamanda birbirleriyle sevgi, hoşgörü ve dayanışma içinde yaşamasını da hedefliyoruz." dedi.  

"Mezunlarımızla gurur duyuyoruz"  

Kur’an kurslarından mezun olan her öğrencinin bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Sarıgül, "4-6 yaş grubu Kur'an kurslarımızın 10. yılını kutlarken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılarını yürekten kutluyoruz. Hep birlikte, daha güzel bir geleceğe yürümek için el ele verelim, sevgi, hoşgörü ve dayanışma içinde hareket edelim. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kaydetti.  

“Minik öğrenciler hünerlerini sergiledi”

Daha sonra sahnede hünerlerini sergileyen minikler, katılımcılardan büyük alkış aldı. Birbirinden farklı gösteri sunan minikler, performanslarıyla göz doldurdu. Mezun öğrencilerin de duygularını paylaştığı programda tüm öğrencilere 10. yıl anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Program sonunda İl Müftü Yardımcıları Fatih Sarıgül, Özlem Gülbe ve Şube Müdürü İsmail Aydın tarafından programda emeği geçen Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür belgesi takdim edildi.