Nurettin Canikli Anadolu İmama Hatip Lisesi Toplantı Salonu’nda, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda   Açıköğretim kurumları 1. Dönem sınavlarının 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde, 2023-2024 eğitim öğretim 1. Yarıyılı 2. Yazılı Ortak sınavlarının 26-27 Aralık 20223 tarihlerinde, Destekleme Ve Yetiştirme Kursları 1. Tam Kapsamlı Sınavlarının ise 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Müdür Tosunoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada yoğun bir sınav takvimi içerisine girildiğinin vurgusunu yaparak; “İlimizde sınavların hazırlık ve gerçekleşme safhalarında herhangi bir aksaklığa yer verilmemesini, ilgili tüm okul ve kurumlarda gerekli titizlik ve hassasiyetin gösterilmesini istiyor, herkese çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Toplantıya,  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Marancı, Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Erkan Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Şubesinden sorumlu şube müdürleri katılım sağladı.