“Unutursan Yetim Kalır!” temasıyla gerçekleştirilen iyilik hareketiyle ilgili bilgilendirmeler yapmak amacıyla düzenlenen  İl Müftülüğü Personel Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Giresun Belediyesi Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleştirildi.  

Toplantıda personele hitap ederek, başlatılan yardım kampanyası hakkında bilgiler veren İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay; “Anne şefkatinden yoksun baba merhametinden mahzun ihtiyaç sahibi yetim çocuklar Yüce Allah’ın insanlığa birer emanetidir. Yüce dinimiz İslam, yetimleri himaye etmeyi, koruyup gözetmeyi emreder. Onlara karşı duyarlı davranmayı, şefkat ve merhametle yaklaşmayı öğütler.   Bizler de bu şiarla toplumların en savunmasız bireyleri olan yetimlere iyilik eli uzatarak, 50 yetim çocuğun beslenme, giyinme ve tüm temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Aziz milletimiz tarih boyunca yetime, kimsesize, mağdura, mazluma kucak açmıştır. Yardımsever Giresunlu kardeşlerimizin yardımlarına başvuruyor, ihtiyaç sahibi yetim çocuklara iyilik eli uzatmaya davet ediyoruz.” dedi. 

İl Müftü Yardımcıları Alaettin Kırbıyık, Fatih Sarıgül, şube müdürleri ve din görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının sonunda, Bilecik'e tayin olan Personel Şube Müdürü Mustafa Keskin'e plaket takdim edildi.