Görele Sahil Liman Kavşağında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Görele'nin muhtarlarıyla buluştu. Çok sayıda muhtarın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, muhtarlar adına söz alan dernek başkanları, İl Genel Meclisi Üyesi adayının seçilmesinden memnuniyetlerini dile getirdi ve Konal'a teşekkür etti.

Çok sayıda muhtarın katıldığı kahvaltıda muhtarlar adına söz alan muhtar dernekleri başkanları kendi içlerinden İl Genel Meclisi Üyesi adayı çıkartılmasından memnun olduklarını belirterek Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'a teşekkür ettiler. İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olan Hasan Kılıç'a destek olacaklarına belirttiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Konal, her görüşe mensup muhtar ve vatandaşın desteğiyle milletvekili seçildiğini hatırlatarak desteklerinden dolayı muhtarlara ve seçmenlere bir kez daha teşekkür etti.

Ankara'da Giresun'un sorularını dile getirdiğini ve çözüm aradıklarını kaydeden Milletvekili Konal, gelen heyetlere de imkanlar ölçüsünde yardımcı olduğunu söyledi.

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde en iddialı seçimin muhtarlık seçimi olduğunu dile getiren Konal, seçime katılacak tüm muhtarlara başarılar diledi.

İl Genel Meclis Üyesi Adayları adına söz alan Hasan Kılıç'da "Sizlerin desteği ile inşallah arkadaşlarımızla birlikte seçileceğiz. Görevimizi layıkıyla yerine getirerek tüm köylerimize daha iyi hizmetler vereceğiz. Milletvekilimizin desteğiyle sorunları birlikte çözeceğiz." dedi.

Milletvekili Konal, konuşmasında muhtarlar ve seçmenlerin desteğiyle göreve geldiğini hatırlatarak, Ankara'da Giresun'un sorunlarını gündeme getirdiğini ve çözüm aradıklarını ifade etti. Konal, seçim sürecinde muhtarların ve adayların önemine vurgu yaparak, İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarından Hasan Kılıç'a destek çağrısında bulundu. Kahvaltının ardından Atatürk Meydanı'nda toplanan katılımcılar birlikte fotoğraf çektirdi.