Giresun AK Parti Milletvekili Nazım Elmas, 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek, kurumda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan atölye çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulan Milletvekili Elmas, meslek liselerinin son dönemde yaptıkları çalışmalar ve aldıkları tescillerle ihracat yapar hale geldiklerini belirtti.

Mesleki eğitim kurumlarında umut verici gelişmelerin yaşandığının altını çizen Milletvekili Nazım Elmas, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Mesleki eğitimdeki büyük dönüşümü ve gelişimi, öğretmen ve öğrencilerimizin atölyelerdeki çalışmalarını yerinde incelemek üzere 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemize ziyarette bulunduk.Meslek liselerimiz son dönemde yaptıkları çalışmalar ve aldıkları yeni tescillerle ihracat yapar hale geldi. Bir zamanlar kimsenin gitmek istemediği; ama şimdi yüzde 1'lik dilimden öğrenci alan liselere dönüşen mesleki eğitim kurumlarımızda hem şehrimiz hem de ülkemiz adına umut verici gelişmeler yaşanıyor.lima gazı dolum tesisi alanında yetkili bayi olan, tesisat işlerinde dijital çözümler bularak tadilat tamirat yapan meslek lisesi öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.