Belirlenen adaylar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün de katılım sağlayacağı toplantıyla tanıtılacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, tüm Giresunluları programa davet ederek;’' Giresun’umuza hizmetkar olacak olan ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanıyor. Bu kapsamda, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Vedat Demiröz'ün katılımlarıyla, 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da, 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantımızı gerçekleştireceğiz.

Cumhur İttifakı ruhuyla hep birlikte, Giresun’umuzu ve ilçelerimizi Türkiye Yüzyılı'nın örnek şehri yapmaya hazırız ve kararlıyız. İlimizi daha ileriye taşıyacak olan güçlü kadromuzu açıklayacağımız, şölen havasında gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantımıza tüm teşkilatımızı ve hemşehrilerimizi davet ediyorum’’dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Giresun’da merakla beklenen AK Parti Belediye Başkan Adayları şu isimlerden oluştu:

 “BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI”

Duroğlu İttifak, Kovanlık Harun Kalıntaş, Aydındere Nuri Demir, Yavuzkemal Adem Önal, Üçtepe Harun Öztürk, Soğukpınar Halil İbrahim Sarıkaya, Çavuşlu Fatih Duzcu, Ören Mustafa Eren.