Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler müdürünün Erdem Baş’ın İlçemizden olması bizim için çok büyük bir avantaj oldu. Gelen güllerin 3 bin tanesini diktik 2 bin adet gülü de halkımıza dağıttık” dedi.

Karadeniz,  20 dönümlük araziye sosyal alan oluştmak için 3 milyon liralık proje oluşruracaklarını, belirterek “bu alanda vatandaşlarımız ailesiyle rahatlıkla piknik yapabilecekler. Mevsimsel şartlardan dolayı dikilecek olan ağaçların kurumaması için projemiz Eylül ayında başlanacak” dedi.

Peyzaj çalışmaları için gelen ağaçlarında nasıl kullanılacağını aktaran Başkan Karadeniz “ ilçemizin eski yol diye tabir ettiğimiz yolun orta bölümünde bulunan akasya ağaçlarını sökülüp renkli ağaçlar dikeceğiz, dokuyu tamamen değiştireceğiz. Akasya ağaçları yapraklı ağaçlar olduğu için bir yağmur yağdığında dökülen yapraklar logarları kapatıyor taşkınlara sebebiyet veriyor” diyerek İstanbul Büyük Şehir Belediyesine Eynesil İlçesine katkılarından dolayı teşekkür etti.