Görele Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan İlçe Halk Kütüphanesinin içerisinde yer alan ve vatandaşlara kitap kafe olarak hizmet verecek olarak bölümün açılışı gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri tarafından iç dekorasyon ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı İlçe Halk Kütüphanesi’nin içerisinde yer alan kafe bölümü, Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törende yaptığı konuşmada tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Hasbi Dede, “Yeşiltepe Mahallemizde, şehrimizin sembollerinden biri olan deremizin yanında, çayınızı, kahvenizi yudumlarken kitabınızı okuyabileceğiniz, güzel bir tatlı eşliğinde dostlarınızla keyifli sohbetler edip, günün yorgunluğunu atabileceğiniz bu sosyal ve kültürel mekanı siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal ve kültürel alanda gerçekleştireceğimiz çalışmaların bir başlangıcı olan kafemizin Görele’mize ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz.” dedi.