Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir restaurantta düzenlenen programda Giresun’un çocuğu olduğunu belirten Vali Serdengeçti, çok özel bir şehirde yaşadığımızı ifade etti.

İç işleri Bakanlığının hassasiyetlerinin bilindiğini söyleyen Vali Serdengeçti, bu minvalde Giresun’da da kesinlikle hiçbir yasa dışı olaya izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

Giresun’un özel bir şehir olduğunu belirten Vali Serdengeçti ;”Bu şehir adeta cennetten bir köşe, sahil şeridi üzerinde kurulu Giresun’da turizm destinasyonlarımızı uygun mimari tarzıyla geliştirerek doğaya tahribat vermeden şehre değer katacak şekilde küçük dokunuşlarla düzenliyoruz. Ve bu şehir için neler yapabileceğimizin de farkındayız” ifadelerini kullandı.

Giresun uşaklarının destansı kahramanlıklara imza attıklarını belirten Vali Serdengeçti, vatanın bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan ölümü göze alan  Giresunluların şehrinde olmaktan gurur duyuyorum, dedi. Vali Serdengeçti lise öğrenimini Giresun’da gördüğünü ve kendisinin de bu şehrin bir çocuğu olduğunu vurguladı.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Ömer Tekin ve çok sayıda basın mensubu katıldı.