Cumartesi günü Tuzlaspor karşısına çıkacak Giresunspor, hazırlıklarını dün yapılan antrenmanla sona erdirdi.

Taktik ve kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda Teknik Direktör Mehmet Birinci, kafasında kurduğu Tuzlaspor maçının planlarını sahaya yansıtmaya çalıştı.

Cumartesi günü Giresunspor için çok önemli bir maç olacağını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Tuzlaspor’u yenmek için sahaya çıkacağız. 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız ve bunu başardığımız takdirde rakibimizden puan olarak uzaklaşacağız. Bu da bizimi için çok önemli” ifadesini kullandı.

Takımın uzun süre sonra üst üste puanlar alarak moral ve motivasyon olarak yukarılara çıktığının altını çizen Birinci, “Elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takımda çok yetenekli ve istekli futbolcularımız mevcut. Bizim işimiz bu futbolcularımızdan en üst verimi almaya çalışmak ve Giresunspor’u hak ettiği yere getirmek. Bunun yanı sıra taraftarın ve Giresun halkının da desteğine ihtiyacımız var. Bizlere inansınlar ve güvensinler, bizi yalnız bırakmasınlar. Giresunpor için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı bilsinler” ifadesini kullandı.