Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünde yapılacak 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Ak Parti Giresun Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor oy oranı ile destek olmak, milletvekilliğinde de 4’te 4 yapmak istediklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde bizler bu şehri Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şaha kaldıracak yeni projeleri de hayata geçirmek için hazırız.

Eğitimde, kültürde, sosyal hayatta ve sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübeleriyle Prof. Dr. Nazım Elmas hocamız ile, siyasetteki büyük tecrübesiyle Ali Temür abimizle, yerel yönetimlerdeki başarılı çalışmalarıyla üstün başarı gösteren Tolga Erener kardeşimizle, can dostlarımızın ve ihtiyaç sahiplerimizin iyilik elçisi, her daim halkımızın içinde olan örnek bir aile annesi Berrin Aydın’dan oluşan Ak Parti Giresun Milletvekili Adaylarımız ile Türkiye Yüzyılı’na hazırız.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz ve siyasi görüşü ne olursa olsun ortak kaygısı vatan ve millet olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin şahlanış dönemine katkıda bulunmak isteyen herkesten; 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde tam bağımsız Türkiye’yi hep birlikte inşa etmek için, istikrarın sürmesi için, yeniden yetki ve destek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.