Şenlikoğlu ;”Güzel şehrimizin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Giresun ile Ankara arasında mekik dokumaya devam edeceğiz”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun Ankara temasları verimli geçiyor.

Başkan Şenlikoğlu, Başkent temasları programında son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

İlk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret eden Şenlikoğlu, görüşmede trafik akışını rahatlatacak dal-çık projesi başta olmak üzere eskiçöp sahasının olduğu bölgeye (tahkimat sürecinden sonra) yapılacak olan 42. ve 47. Alay Parkı,  Uzuncakum balıkçı barınağı projesi ve ulaşım ağları projeleriyle ilgili Bakan Karaismailoğlu’na sunum yaparken yürütülen diğer projeleri de anlattı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, daha sonra ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, şehrimizde turizmi geliştirme amaçlı yapılan çalışmalar, projeler ve gelecek planlamaları hakkında genel değerlendirmelerde bulunup, turizmde yaşanan gelişmeleri anlattı.

Bakan Ersoy ise Karadeniz Bölgesi ve Giresun’da turizmin gelişmesi ve hak ettiği payı alması için gerekli tüm desteği sağlayacaklarını ifade ederken, Temmuz ayı içerisinde planladığı Giresun ziyaretinde bir değişiklik olmadığını ve ziyareti gerçekleştireceğini de yineledi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her iki ziyaretin ardından makamdan ayrılırken Bakan Ersoy ve Bakan Karaismailoğlu’na misafirperverlikleri ve Giresun’a gösterdikleri yakın ilgi için teşekkürlerini dile getirirken, şehrimizin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Giresun ile Ankara arasında mekik dokumaya devam edeceklerini söyledi.