Giresun İl Müftülüğü’nün düzenlenlediği ve gençlere manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetinin verildiği programlar kapsamında İl Gençlik Koordinatörü Kemal Yıldız, İl Engelli Koordinatörü Kamil Çağrıl ve Sayca Köyü Manaroğlu Camii İmam Hatibi Bilal Şükrü Nebioğlu’nun koordinesinde gençlik buluşması düzenlendi.  

Gençlere nasihatlerde bulunarak etkinliği organize eden din görevlilerine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek gençlik buluşmaları hakkında bilgi veren İl Müftüsü Topcan, “Gençlerimizin vatan, millet, ezan, bayrak gibi milli ve manevi değerler doğrultusunda, sosyal ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz programlarımız devam ediyor. Koordinatör hocalarımızın öncülüğünde gerçekleştirilen programların kapsamının mahalle mahalle genişleyerek tüm şehre ulaşmasını hedefliyoruz. Hayra çağıran, iyiliği emreden, kötülükten men eden gençlerimizin sayısının artması bizleri mutlu etmektedir.” diye konuştu.  

Programa din görevlileri Serdar Esen, Ertuğrul Yıldız, Kerem Öztürk ve çok sayıda genç katıldı. Program sonunda gençlere ikramda bulunuldu.