Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’nde bulunan sahada çocuklarla birlikte futbol oynayan Şenlikoğlu, genel hedeflerinin, çocuklara erken yaşlarda spor ruhu aşılamak, onların ahlaklı, karakterli, düzgün ve sporun temel mantığına sahip olarak büyümelerine destek vermek olduğunu söyledi.

Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sportif ve kültürel faaliyetlere ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Şenlikoğlu: “12 ay boyunca devam eden okulumuzda başarılı oyuncuları çıkartıp, ülke futboluna kazandırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımıza alanında deneyimli alt yapı antrenörlerimiz gözetiminde futbolun temel teknikleri öğretiliyor. Şehrimizin farklı bölgelerine kazandırdığımız semt sahalarımızın yanı sıra buradaki nezih ve güvenli ortamlarda eğitim alan genç yeteneklerimizin azmi ve isteği bizleri mutlu ediyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak hayatımızın merkezine yerleştirmeliyiz. Spor bize dayanışma, güven, strateji, disiplin ve planlama gibi önemli unsurları öğretir. Bizler de çocuklarımızı her türlü kötü alışkanlardan uzak tutup spor yapmaya, kitap okumaya ve kendilerine en güzel şekilde geliştirmelerine teşvik ediyoruz.’’ dedi.

Çocuklarını futbol okuluna getiren veliler ise sportif hizmetlerinden dolayı Giresun Belediyesi'ne teşekkürlerini sundular.