İldeki spor faaliyetlerinin istişare edildiği ziyarette, Giresun’da Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu birçok sporcunun yetiştiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, yerel medyayı spora katkılarından dolayı takdir ettiğini söyledi. Giresun’da sporun gelişimi konusunda yerel medyanın katkılarına değinen Ergün,  bu noktada ki çabaların olumlu olduğunu söyleyerek gazetecilere teşekkürlerini iletti.

Yerel basının halkı bilgilendirme noktasında ki önemine de dikkat çeken Ergün, Giresun’da yayın yapan Güncel Gazetesi, Öncü, Gündem, İleri ve Ekspres gazetelerinin şehirde ki işlevi hakkında fikir alışverişinde bulundu.  Gazet Güncel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ercan Tarı, Öncü ve Ekspres Gazeteleri Yazı İşleri Müdürü Safa Ertürk, İleri Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Erdoğan ve Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Cici katılım sağladı.

Yerel gazete temsilcileri de ziyaret sonrasında, kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı İl Müdürü Muzaffer Ergün’ e teşekkür etti.