Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de tutunamayarak bir alt lige düşen Giresunspor’un çiçeği burnunda yeni başkanı Emin Ertuğral’ın önümüzdeki sezon için hazırlıklara başladığı kaydedildi.

Ertuğral’ın öncelikli olarak mevcut borçların yeniden yapılandırılması ve kulübün gelirlerinin artırılması için detaylı bir plan hazırlandığı ifade edilirken mevcut mali yükün hafifletilmesi ve kulübün mali dengesinin sağlanması amacıyla önemli bir adım olarak öne çıktığı aktırıldı.

 

Kulüp gelirlerinin artırılması için ise sponsorlarla yeni anlaşmalar yapılacağı, ticari faaliyetlerin genişletilip,  kulüp markasının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Giresunspor’un sportif anlamdaki kurtuluşunun altyapı yatırımlarında olduğunu ve altyapı yatırımlarının bu anlamda önemli bir yer tuttuğu konusunda ısrarcı olan Etuğral, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve geliştirilmesi, kulübün gelecekteki başarısının teminatı olarak gördüğü ifade edildi.

Son olarak, taraftarların ve camianın desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirten Ertuğral, camiaya “Birlikte başaracağız” mesajını verdi. Bu süreçte, taraftarların kulübe olan inancının ve desteğinin hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Eltuğral, Giresunspor’un yeniden eski günlerine döneceğine inandığını söyledi.