Geniş gündemde düzenlenen toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başından bugüne kadar Giresun’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek, yapılacak olan çalışma, faaliyet ile istatistik verilerinin yer aldığı sunum gerçekleştirildi.

Danışma Komisyonunca, Akademik Başarının Artırılması kapsamında LGS ve YKS'ye hazırlık çalışmalarına ağırlık verilmesi, Milli Eğitim Baknalığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren ülke genelinde uygulanacak ortak sınavlarla ilgili Giresun’daki hazırlıkların hassasiyetle yürütülmesi gibi konularda kararlar alındığı toplantıda, İl Millî Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu 2023-2024 eğitim öğretim yılının kentte verimli, nitelikli ve başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulunarak tüm yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve diğer paydaş/yardımcı kurumlara Komisyon nezdinde teşekkürlerini iletti. 

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ise komisyon üyelerine hitabında; “İlimizde eğitim öğretimde kalitenin arttırılması ve başarılarımızın devamı için tüm paydaşlar uyum ve iş birliği içerisinde çalışacağız. Danışma Komisyonu üyeleri nezdinde tüm yönetici, öğretmen ve velilerimize çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu üyesi kurum ve kuruluş temsilcileri ile komisyon üyesi okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.