Bitexen Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, takımın yaşadığı zorlu süreçle ilgili yaptığı açıklamada ilk yarıyı en az hasarla atlatmak istediklerini söyledi.

Transfer yasağının kaldırılması için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Ekiz, tüm Giresunluların desteğine ihtiyaçları olduğuna vurgu yaparak, “Yönetim olarak biz elimizden geleni yapıyoruz ancak bu takımın tüm Giresunlunun desteğine ihtiyacı var. Takım olarak ligin ilk yarısında alabileceğimiz kadar puan alıp ikinci yarıya dair gerekli planlamalara başladık” dedi.

Giresunspor’un geleceğinin büyük ölçüde transfer yasağının kaldırılmasına bağlı olduğunu kaydeden Ekiz, “Elimizde genç oyunculardan kurulu bir takım var. Bu çocuklar sahada ellerinden geleni yapıyorlar. Bugüne  kadar kimi maçlarda şanssızlıktan puan kayıpları yaşarken kimi maçlarda da tecrübesizlikten puan kayıplarımız oldu ancak biz yine de takımımıza güveniyoruz. Önümüzdeki Göztepe maçından alacağımız puan veya puanlarla ligin geri kalan maçlarına moralli girmek istiyoruz” dedi.