Ziyaretlerine Giresun Sanayi Sitesinden başlayan Konal esnafların sorunlarını dinleyerek kendilerinden destek istedi. Giresun ekonomisinin lokomotifi olan Giresun Sanayi sitesinden bu zamana kadar birçok ulusal marka çıktığını, önce tesisleştiğini sonra dünyaya açıldığını ifade eden Konal “Yaklaşık 600 iş yerinin, 5000 kardeşimizin çalıştığı ve aile bireyleriyle beraber yaklaşık 20 bin kişiye ekmek kapısı olan Sanayi sitemiz bizler içinde çok önemlidir. Esnafımızın gelişmesi, daha da büyümesi için devletimizin tüm imkânlarını kullanmaları yönünde elimden gelen desteği vereceğim” dedi.

Daha sonra Yavuzkemal Güzyurdu sakinleriyle Giresun merkezde bir araya gelen ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Konal “Şuanda size ne diyorsam yarın da aynısı diyeceğim. Ben hayatımın hiçbir evresinde yalan konuşmadım, dünde ne dediğimi düşünmek zorunda kalmadım. Zor bir süreçteyiz. Çetin bir yoldayız. Ama ben sizlerle bu zamana kadar çok zor yollar kat ettim. İnanıyorum ki bu seferde başaracağız. Sizlerin desteği bizler için çok önemli” dedi.

Seçim gezilerinde kendilerine gösteren ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Konal “Bizlerin koltuk mevki derdi yoktur. Tek derdimiz doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara hizmet etmektir” dedi.