Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 79’uncu genel kurulunda başkanlığa yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçilirken, Giresun Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük de TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyesi seçildi.

Bölük, genel kurul ve konsey seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 79’uncu Genel Kurulun tüm TOBB camiasına, iş dünyasına ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Ülkenin zor günlerden geçtiğini aktaran Bölük, “Hepimiz biliyoruz ki, ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ancak bize düşen, camia olarak yek vücut şekilde bu zorlukların üstesinden gelecek azmi ve dirayeti göstererek; sektörel, bölgesel ve ulusal çözümler üretmektir. Bu minvalde, öncelikle Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımızı tekrar seçilmeleri nedeniyle kutluyor, bu zorlu yolda bizlere liderlik ederek gerçekleştireceğimiz çalışmalarda başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca 113 ticaret borsasının katılımıyla gerçekleştirilen 30 üyeli Ticaret Borsaları Konseyine seçilmem hususunda desteklerini esirgemeyen başta borsa başkanlarımız olmak üzere tüm TOBB camiasına ve birlikte çalışma fırsatı sunan Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.