4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Bulancak Belediyesi, hayvansever vatandaşlarımıza müjde niteliğinde bir projeyi duyurdu. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın öncülüğünde başlatılan “Pati Park” projesi,  evcil hayvan sahiplerinin dostlarıyla keyifli zaman geçirebileceği, modern bir park alanı sunacak.

Başkan Sıbıç, Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Bugün, hayvan dostlarımızın haklarını korumaya yönelik farkındalığın arttığı bir gün. Biz de Bulancak’ta, evcil hayvan sahiplerinin rahatça gezinti yapabileceği, güvenli ve keyifli bir alan oluşturmak için Pati Park projemizi başlatıyoruz. Dünya onlarla daha güzel ve biz de bu sorumlulukla hareket ediyoruz,” dedi.

“Pati Park”, içerisinde geniş gezinti yolları, dinlenme alanları, su ve mama istasyonları, oyun alanları gibi detaylarla hayvanseverlerin ve evcil hayvanlarının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanacak. Proje, Bulancak’ın sosyal yaşamına katkı sağlarken, hayvan dostları için de güvenli bir ortam oluşturacak.

4 Ekim’in anlam ve önemine uygun olarak duyurulan bu proje, Bulancaklı hayvanseverlerin yeni buluşma noktası olacak ve kısa süre içinde tamamlanarak hizmete sunulacak.