Giresunspor Kulüp Başkanı Emin Eltuğral, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Giresun’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yeşil beyazlıların merakla cevabını beklediği soruları cevaplayan Başkan Eltuğral transfer tahtasının açılması için yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

250 milyon lira gibi bir rakamın transfer tahtasının açılması için gerektiğini belirten Eltuğral ;”Bu rakam karşılıklı anlaşılarak daha da aşağılara çekilebilir. Biz bir rakam belirledik o rakamı kabul edenlerle anlaşacağız”

İç transferi bitirme noktasına geldiklerini belirten Başkan Emin Eltuğral, geçmişten alacakları bulunan çoğu oyuncunun alacaklarını ödediklerini,kalan rakamlarında yakın bir zamanda ödeneceğini belirtti.

“Geçmişe dönük polemiklere girmeyeceğiz”

Kendilerinin hiçbir şekilde geriye dönük polemiklere girmeyeceklerini vurgulayan Başkan Eltuğral ;”Kamuoyuna yansıyan iddialara yargı karar verecek. Bireysel meselelerin Giresunspor’a yansımasını kesinlikle istemiyoruz. Giresunspor’da geçmiş sezonlarla ilgili inceleme yapılırken geçen sezonda incelendi. Zaten denetim altındaydı. Takımayapılan yardım kampanyası da Giresun Valiliği kontrolünde gözetiminde gerçekleştirildi. Biz Giresunspor’u kurumsal bir kimlikle yöneteceğiz. Göreve gelir gelmez zaten bu yönde adımlar attık. Şuanda da aynı şekilde devam ediyoruz. Ayrıca şunu herkes bilsin. Bizim dönemimizde yöneticilerimizin yediği yemeği, bindiği uçağı, gittiği tatili, kullandığı arabayı ya da bir bardak içtiği çayı dahi Giresunspor’a fatura edersek bizi Giresun meydanında assınlar” şeklinde konuştu.