AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu mahalle ziyaretlerine başladı. 13 Mart’ta göreve başlayan Civelekoğlu, Çıtlakkale ve Teyyaredüzü mahallelerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek Ramazan öncesi istişarelerde bulundu

Çıtlakkale ve Teyyaredüzü mahalleleri esnaflar AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaret ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu Çıtlakkale ve Teyyaredüzü mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaret sonunda yaptığı açıklamada, “Bizim kültürümüzde ve medeniyetimizde esnaf, semtimizin, mahallemizin, sokağımızın ağabeyidir. Ülkemizin deprem ve sel felaketi yaşadığı son günlerde esnafımız ve halkımız için motivasyon çok önemli. Motivasyon kaynağımızın en büyüğü, hemşehrilerimizin mutluluğudur. Bu süreçte tüm ülke olarak hemşehrilerimizle bir ve beraber olarak örnek bir dayanışma sergiledik. Yaşanan bu gelişmelere rağmen esnafımızın ve halkımızın güler yüzüne, hoş sohbetine doyduğumuz bereketli bir gün yaşadık. Biz AK Parti Hükümeti olarak şartlar ne olursa olsun her zaman halkımızın yanındayız. Rabbim alışverişlerini bereketli eylesin.” dedi.