TFF 2. Lig’de mücadele edecek Giresunspor’da Teknik Direktörlüğe getirilen Metin Aydın, işi sıkı tutmak istiyor.

Transfer tahtası kapalı olan Giresunspor’da önceliği mevcut kadroyu tutma konusuna vermesi beklenen tecrübeli hocanın yönetimin bu konuda gerekli adımları atmasını bekliyor.

Tecrübeli hoca, önceki gün yaptığı açıklamada da önceliğinin paradan ziyade Giresunspor olduğunun altını çizmiş ve “Bana teklif geldiğinde tereddütsüz olarak para pul konuşmadan bu teklifi kabul ettim. Çünkü biz Giresunspor’un bir neferiyiz. Kulübümüzün içinde bulunduğu zorlu süreçten birlik ve beraberlik ile çıkacağımıza inanıyoruz. Hep birlikte yönetim, camia ve taraftarlarımız ile takımımıza maddi manevi destek olmalıyız. Gerçek Giresunsporluların bunu yapacağına inanıyoruz. Hiç hata yapmayanlar değil, asla teslim olmayanlar başarıya ulaşıyor. Bu sene bunu gerçekleştirmek için tüm camiamız ile birlikte mücadele edeceğiz ve başaracağız. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Giresunspor’a imza atan Metin Aydın’ın,şehri ve takımı iyi tanıması dataraftarlar tarafından da bir şans olarak görülüyor.