Kızılay Şube Başkanı Hakan Korkmaz, Vali Serdengeçti’ye kan bağışında bulunmasının ardından Kızılay rozeti takdim etti.Başkan Korkmaz, Vali Serdengeçti’nin kampanyaya katılmasının, vatandaşlar için büyük bir teşvik olduğunu belirtti ve kendisine teşekkürlerini sundu.

Vali Serdengeçti de yeni seçilen Başkan Korkmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı bir görev dönemi geçirmesini temenni etti.

Valilikten yapılan açıklamada ;“Birbirimize Candan Bağlıyız, Sen de Kan Bağışçımız Ol, İhtiyacı Olan Milyonları Hayata Bağlayalım” sloganıyla tüm ülkemizde başlatılan kampanya, Giresun Kızılay Kan Merkezi’nde 31 Mayıs Cuma akşamına kadar devam edecek.

Kampanya boyunca hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan 10 adet meyve fidanı, kan bağışında bulunanlara hediye edilecek. Ayrıca etkinlik süresince kan bağışında bulunanlara çorba, lokma ve içecek çeşitleri ikram edilecek.Kampanya kapsamında, 2 adet kan alma aracı ve 1 adet ikram aracı hizmet verirken Kızılay görevli ve gönüllüleri ile etkinlik gerçekleşiyor.Bu süre zarfında sağlıklı olan tüm vatandaşlar Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek hem kanlarını bağışlayabilir hem de hediye edilen meyve fidanlarını alabilirler” ifadelerine yer verildi.