TFF 1. Ligin lideri GZT Giresunspor, Pazar günü deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor ile çok zorlu bir doksan dakikaya çıkacak.

Oynadığı 16 maçta 13 galibiyet, üç de beraberlik elde ederek ligin zirvesine yerleşen Yeşil-beyazlı ekibimizin bu serisi geçen hafta Altay karşısında son bulmuştu. Giresunspor, Ümraniyespor deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek yeni bir çıkışın ilk adımını atmak istiyor. Cuma günü Kartal’daki Titanic Otel’de kampa giren Çotanaklar’da Diarra cezalı, Sergio ise sakatlığından ötürü kadroda yer alamıyor.

13.30’DA BAŞLAYACAK

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 13.30. Yeşil-beyazlıların müsabakaya kalede Onurcan, savunmada Hayrullah, Sadi, Sergen, Hüsamettin, orta alanda Mehmet Taş, Nalepa, Traore (Anthony), Caner Hüseyin Bağ, Eren Tozlu, önde ise İbrahıma Balde’den oluşan 11’le başlayacağı sanılıyor. Başkan Hakan Karaahmet bu zorlu deplasmanda en iyi sonucu almak için çaba sarf edeceklerini söyleyerek; “Kazanarak yolumuza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Son sözü sahada söyleyecek oyuncularımız bunu başaracaktır. Buna olan inanıcımız tam” dedi.