Giresunspor evinde Yılport Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, çok önemli bir virajı kayıpsız dönmek istiyor.

Teknik adam Hakan Keleş, çok önemli bir doksan dakikaya çıkacaklarını kaydederek; “Aynı hedefi kovalayan iki takımın mücadelesi olacak. Gönül isterdi ki tribünler tıklım tıklım dolsun, Karadeniz Derbisi bir şölen havasında geçsin ama söz konusu sağlık olunca söylenecek çok fazla bir söz olmuyor. Deplasmanda kaybetmeyen bir ekip karşımızda olacak. Ancak onları yenebilecek güçteyiz. Bunu başararak zirve tırmanışımızı sürdüreceğiz” dedi.

30 PUANIN ÜZERİNDE OLMALIYIZ

Karadeniz Derbisi’nden 3 puanla ayrılmaları halinde ilk iki iddialarını daha da kuvvetlendireceklerini kaydeden Hakan Hoca; “Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdik. Giresunspor’un 40 yılı aşkın süredir özlemini duyduğu Süper Lige bu sene kavuşması için emek harcıyoruz. İlk yarıyı 30 puanın üzerinde tamamlamayı arzuluyoruz. Kaliteli bir ekibiz ve hedeflediğimiz noktaya geleceğimize inancımız tam. Samsunspor’u yenerek taraftarımızı yine mutlu edeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. Keleş, zorlu mücadele öncesinde takımda morallerin yüksek olduğunu da sözlerine ekledi.