Giresun Valisi Enver Ünlü’nün 13–15 Mayısları arasında kutlanan Ramazan Bayramı ziyaretlerinde önemli bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Vali, kaymakam ve üst düzey yöneticilerin genellikle personelleri vasıtasıyla ikramlarda bulunulmasına alışkın olan kamu personelleri ve vatandaşlar, Vali Ünlü’nün ikramlarını bizzat kendi eliyle yapması karşısında şaşkınlığın yanında memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.

Vali Ünlü, bayramın ilk gününden itibaren kimsesiz, yaşlı, hasta ve görevi başındaki kamu personellerine yaptığı ziyaretlerde vatandaşların ve personellerinin bayramlarını kutlarken onlara ikramda bulunmayı da ihmal etmedi. Covid–19 pandemi tedbirleri kapsamında “Tam Kapanma” uygulaması nedeniyle bayramı uygulama noktasında ve kurumlarında görev başında geçiren kolluk kuvvetleri ile pandemi nedeniyle gece-gündüz yoğun bir tempo ile çalışan sağlık personellerine hastanelerde bayram ziyaretinde bulunan Vali Ünlü, bilindik bayram ziyaretlerinin aksine, personellerine kendi elleriyle şeker ve çikolata ikram etti.

Bayramda; sevgi evlerinde kalan çocuklar, yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlar ile şehit aileleri ve gazilere de pandemi tedbirlerine uygun olarak ziyaretlerde bulunan Vali Ünlü, aynı şekilde vatandaşlara da şeker ve çikolata ikramında bulundu.

Vali, kaymakam ve üst düzey yöneticilerin genellikle personelleri vasıtasıyla ikramlarda bulunulmasına alışkın olan kamu personelleri ve vatandaşlar, Vali Ünlü’nün ikramlarını bizzat kendi eliyle yapması karşısında şaşkınlığın yanında memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.