Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Ramazan ayı ve Tam Kapanma döneminde tam mesai yaparak sahada çalışmalarını gerçekleştirdi. Bulancak ve Piraziz ilçelerinde yapılan çalışmada TÜGVA Tebessüm ekibine dahil olan gençler gece gündüz demeden aralıksız çalıştı.

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yaptığı açıklamada “Mart ayı itibariyle vefa sosyal destek grubu mantığıyla oluşturduğumuz TÜGVA Tebessüm Projesi ile Ramazan ayı ve Tam Kapanma döneminde 186 aileye Gıda Paketi, 1500 adet Ekmek Markası, 27 özel çocuğumuza yaş pasta ve bayram harçlığı, aile ve çocuk parkalarında 250 adet çikolata dağıtımı gerçekleştirildi. Bunun yanında Bulancak sınırları içerisinde görev yapan sağlıkçılara ve emniyet güçlerine iftar sonrası tatlı ikramında bulunuldu. Yine sokak hayvanlarını unutmayan gençlerimiz 50 kg’dan fazla mamayı şehrin çeşitli noktalarına yerleştirdi. Bu noktada hiçbir menfaat beklemeden gece gündüz gayretle çalışan tüm ekibimi can-ı gönülden kutluyorum.” dedi.

TÜGVA bir gençlik hareketidir, Türkiye’nin gençliğidir diyen Göktekin “TÜGVA, tüm projelerini kendi gençliğiyle üretir, kendi gençliği ile hayata geçirir. Bulancaklı gençler tarafından yönetilen TÜGVA’da görev almak isteyen, bu gönül hareketinde ‘bende varım’ diyen tüm kardeşlerimizi Türkiye’nin Gençlik Merkezin TÜGVA’ya davet ediyorum.” Dedi.