Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Mustafa Tütüncü, sezon başından bu yana şehrin işadamlarından beklenen desteği göremediklerini söyledi.

Sezon başından bu yana birçok badireyi atlattıklarını ve bu haftaya kadar da yaklaşık 20 Milyon TL kadar para harcadıklarının altını çizen Başkan Yardımcısı Tütüncü, “Geliri olmayan, gelecek olan gelirlere de anında haciz ve temlik konan bir kulübü idare etmeye çalışıyoruz. Bu kulübün mali yapısını artık bu şehirdeki herkes biliyor. Kulübün sırtında kambur olmuş borç yüküyle bu haftaya kadar gelmeyi herkesin başaramayacağını düşünüyorum. Biz bir şekilde bu haftaya kadar geldik. İyi bir teknik heyetimiz ve futbolcu grubumuz var. Bizim bu süreçteki tek eksiğimiz şehrimizin işadamlarının Giresunspor’a bakış açışı. Bu şehir Giresunspor’u sırlamak, kollamak ve destek vermek zorunda. Şehrimizin tek markası olan Giresunspor, Süper Lig’in arka bahçesi olan TFF 1. Lig’de mücadele ediyor. Bu kulübün ayakta durabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Tek yumruk olmazsak bu kulübün geleceği gerçekten karanlık.” dedi.

YÖNETİMİN GÜCÜ BELLİ

Tütüncü, Giresunspor’un Giresun’un ortak değeri olduğunu da kaydederek, “Puan tablosunu incelediğinizde Giresunspor şuan 7. sırada yer alıyor. Bu ligde büyük paralar harcayan, formasında reklam koyacak yer olmayan Bandırmaspor ve Altay’ın önünde yer alıyor. Buraya dikkatinizi çekiyorum. Bizim formamızda reklamımız yok ancak bizim sıralamadaki yerimiz ortada. Giresunspor’umuz bu şehrin ortak değeri ise bu değeri hep birlikte ayaklandırmakta bizim asli görevimiz. Bu şehrin hem il içinde, hem de dışında birçok işadamı var. Neden Giresunspor görmezden geliniyor buna anlam veremiyoruz. Biz kimseyi ne hedef gösteriyoruz ne tehdit ediyoruz. Biz sadece bu durumu anlamıyoruz. Sonuçta bu yönetimin de gücü belli. Bu haftaya dek 20 Milyon TL’ye kadar bir para çıkmış. Gelirsiz kulübü idare ediyoruz ve bir maç eksikle 14 puan topluyoruz. Birlik ve beraberlikle bu kulübün ve bu şehrin kaderi değişebilir. Biz, şahsımıza destek istemiyoruz. Biz Giresunspor’a destek olun istiyoruz. Lütfen bu kulübün markasına yarın geç olmadan gereken ilgiyi gösterin.” diye konuştu.