Giresun Belediyesi, tam kapanma döneminde de insan sağlığını tehdit eden koronavirüse karşı tedbirlerini elden bırakmıyor.

Dezenfeksiyon ekipleri, koronavirüsün ilk başladığı günden bu yana aralıksız olarak şehrin dört bir yanını dezenfekte etmeye devam ediyor. Şehrin muhtelif yerlerinde halkın ortak kullandığı alanlar, camiler, okullar, kamu ve kurum kuruluşları ile talep gelmesi halinde bina ve işyerlerinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren dezenfeksiyon ekipleri, ilaçlama uygulamalarıyla vatandaştan tam not alırken, ekipler her gün farklı 40 noktaya gidiyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlerin başında koruma ve korunmanın geldiğini belirterek, “Bu doğrultuda şehir genelinde adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız. Ekiplerimiz şehrin dört bir yanında gün boyu aralıksız bir şekilde dezenfeksiyon çalışması yapıyor.Bundan sonraki süreçte de halk sağlığının korunması amacıyla çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz. Temizlik konusunda çok hassas çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın devletimizin aldığı korona virüs tedbirleri uygulamalarına uymalarını istiyoruz.” dedi.