Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ‘Hayvan Barınağı ve Hayvanat Bahçesi’ ziyaretçilerini bekliyor. Hayvan Barınağı’nda bir yandan can dostlara barınma ve beslenme desteği verilirken, diğer yandan da Hayvanat Bahçesi’nde rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürüyor.

Hayvan Barınağı’nda bir yandan can dostlara barınma ve beslenme desteği verilirken, diğer yandan da Hayvanat Bahçesi’nde rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürüyor. Yoğun bakım ve tedavi üniteleri, röntgen ve tahlil odaları yapılarak ameliyathanelerle,bakım gerektiren ihtiyaçlarına anında cevap veriliyor. Oyun parklarıyla donatılan Hayvanat Bahçesi’ndeki can dostlar ise misafirlerini bekliyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Hayvan Barınağı ve Hayvanat Bahçesi’ndeki alanını daha da genişleteceklerini ifade ederek, “Hayvanseverleri memnun edecek uygulamalara imza atmayı sürdüreceğiz. Hayvanseverler merak etmesinler. Uygulamalarımızda onları memnun edecek birçok çalışmalar yapıyoruz. Sokak hayvanları için de barınma ve beslenme anlamında arkadaşlarımız günlük ve eksiksiz bir şekilde çalışma yürütüyor. Tüm can dostlarımız emin ellerde. ” diye konuştu.