Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığa geldikten sonra gece gündüz demeden mesai harcamaya devam ediyor. Bir yandan şehiriçindeki alt ve üst yapı çalışmalarının başında çalışmaları yöneten Şenlikoğlu diğer yandan da Ankara’da ki temaslarını sürdürüyor.


Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılama törenine katılan Başkan Şenlikoğlu ardından Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek Giresunla ilgili istişarelerde bulundu. Devlet Su İşleri, Orman Genel Müdürlüğü ve ardından İller Bankası’nı ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu yeniden dönüşüm geçiren Dereli’de ki çalışmalarla ilgili olarak da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Şenlikoğlu ;”Bir yandan şehrimizle ilgili çalışmalarımızı devam ettirirken diğer yandan Ankara temaslarımızı da sürdürüyoruz.TBMM'de Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılama töreninin ardından sayın bakanlarımızı ziyaret ederek şehrimizle ilgili istişarelerde bulunduk.Allah devletimize güç kuvvet versin” ifadelerini kullandı.