1976-1977 sezonunda veda ettiği Süper Lige yeniden terfi etmeye çok yaklaşan Giresunspor, Pazar akşamı deplasmanda Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak; 44 senelik özlemi sonlandırmak istiyor.
Teknik adam Hakan Keleş; “Çok çabaladık, çok emek verdik ve bugünlere geldik. Artık önümüzde sadece bir doksan dakika kaldı. Biz Tuzlaspor ile oynadığımız maçı kazandığımızda diğer iki takımların maçlarında elde edeceği sonuçlara bakmadan Süper Lige çıkacağız” dedi.
HAK ETTİK
Süper Ligi fazlasıyla hak ettiklerini dile getiren Hakan Hoca; “Bizi bekleyen çok önemli bir maç var. Akhisarspor maçı sonrasında da ifade ettiğim gibi o karşılaşma 44 yılın finali olacak. Giresunlular’ın heyecanla Pazar akşamını beklediğini biliyoruz. İnşallah kazanan taraf olacağız ve doğrudan Süper Lige yükseleceğiz. Bu takım, bu şehir bunu çok fazlasıyla hak ediyor. Biz dış saha maçlarında iyi sonuçlar alabilen bir ekibiz. Tuzlaspor karşısında da öyle olacak ve adımızı Süper Lige yazdıracağız. Bu hikayenin sonu mutlaka mutlu bitecek. Bundan kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu