Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, önceliklerinin mevcut kadroya ödeme yapmak olduğunu söyleyerek; “Transfer konusunda bir şey diyemiyorum” dedi.
Başkan Karaahmet; “Bu çocuklar ilk yarıda harika işlere imza attı. Ligin en başarılı takımı olduk. Şimdi onların alacakları dururken, bizim transfer yapmamız söz konusu dahi olmaz. Önceliğimiz Giresunspor formasını giyen futbolcu kardeşlerimize alacaklarını ödemek. Transfer konusunda bir şey söylemem mümkün değil, çükü önümüzü göremiyoruz” diye konuştu.
7-8 MİLYON GEREKİR
Yönetim olarak mevcut kadrodaki sporculara ödeme yapmak için mesai harcadıklarını ifade eden Başkan Karaahmet; “Bu oyuncuların emeklerinin karşılığını mutlaka vermemiz gerekiyor. Transfer konusu şuan itibariyle bizim ana gündem maddemiz değil. Biliyorsunuz eski başkan Ali Eren’in bir temliği var. Kaldırması için O’na çağrıda bulunduk ama olumlu yanıt alamadık. Transfer yasağının kalkması için de tam olarak bilemiyorum ama tahminim 7-8 milyon TL civarında bir paraya ihtiyaç var. Kulübün geleceği için bu borçları da ödememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.