Giresunspor’da 12’de 12 yapmanın sevinci yaşanırken, yöneticilerden Sinan Akgün üçüncü sıra ile olan 10 puan fark avantajını en iyi şekilde kullanarak; şampiyonluk kupasını Giresun’a getireceklerine inandıklarını söyledi.
Galibiyet serisine önceki gün deplasmanda oynadıkları Adanaspor maçında da devam ettiklerini kaydeden Akgün; “Çok zor bir karşılaşmaydı ancak oyuncularımız ilk dakikadan itibaren çok iyi konsantre olarak zoru kolaya çevirdiler. 4-0 gibi farklı bir skorla kazandık. Mutluyuz, hedefimize varmamıza artık 11 hafta kaldı” dedi.
BAŞARACAĞIZ
“Sezonu şu ya da bu puanda tamamlarız” gibi bir tahminde bulunmak istemediğini kaydeden Akgün; “11 maçımız kaldı ve bunları en iyi şekilde geride bırakarak Süper Lige çıkışımızı ilan edeceğimize inanıyoruz. Üçüncü sıradaki takım olan İstanbulspor ile aramızda 10 puan fark var ancak bu kesinlikle gevşemeye neden olmayacak. Altay ile bu hafta sonu kendi sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Rakibimiz bu ligin iyi ekiplerinden biri ancak onları da yenerek galibiyet serimizi sürdüreceğimize inanıyoruz. Takımımız tamamen bu karşılaşmaya odaklandı. İnşallah Pazar akşamı 56 puana ulaşacağız” diye konuştu.