“Gençliğe Değer Projesi” kapsamında Çalışan Gençlik ve  ilçede bulunan sanayi esnafı Espiye ilçe Müftülüğünce ziyaret edildi.

İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Şube Müdürü Ömer Çınar, Çalışan Gençlikten Sorumlu Çam Mahallesi Meryemli Cami İmam Hatibi İsmail Çağman ile birlikte çalışan gençler ve sanayi esnafını ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan Diyanet, Geçerken, Aile dergileri, Dinim İslam kitabı ve ramazan imsakiyelerini hediye ederek; rahmet, bereket, mağfiret,  şifa, oruç ve Kur’an ayı olan Ramazan ayının sağlık, afiyet getirmesini ve hayırlara vesile olmasını  cenabı Allah’tan niyaz etti.

Müftü Yavuz Koçak, ziyarette esnafların hal ve hatırlarını sorarak onların Müftülük faaliyetleri hakkında talep ve beklentilerini dinledi. Pandemi sürecinde esnafın büyük bir özveri gösterdiğini belirten Müftü Koçak, en kısa zamanda her şeyin normale dönmesi temennisinde bulundu.

Esnaf ve zanaatkârların toplumun temel taşları olduğuna dikkat çeken Müftü Koçak, “Müftülük olarak rutin görevlerimizin yanında halkımız ve esnafımızla da birebir temas halinde olarak, onları dinleyip taleplerini yerine getirme noktasında gayret gösterildiğini, yaşanan Koronavirüs salgınının Cenab-ı Hakk’ın yardımı ile birlikte alınan maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine uyarak kısa zaman içinde biteceğini, daha bereketli ve hayırlı günlerin yakın olduğunu ifade etti.

Koçak, bizleri sıcak bir şekilde karşılayan sanayi esnafına ve çalışan gençlere bol ve hayırlı kazançlar dileyerek  teşekkür etti.

Devlet-Millet el ele her türlü zorlukları aşacaklarını belirten sanayi esnafı ise, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Şube Müdürü Ömer Çınar, Çalışan Gençlikten Sorumlu Çam Mahallesi Meryemli Cami İmam Hatibi İsmail Çağman’ın kendilerini ziyaret etmesinden mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.