Spor Toto 1. Ligde son beş haftaya üçüncü sıradaki Adana Demirspor’un beş puan önünde giren lider Giresunspor, bugün sahasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Geride kalan Cuma günü ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’a konuk olan ve sahadan 5-0 galip ayrılarak Süper Lig yürüyüşüne hız kesmeden devam eden Yeşil-beyazlılar bu akşamki doksan dakikadan da zaferle ayrılarak son dört haftaya avantajlı girmek istiyor. Hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa giren Giresunspor’da kırmızı kart cezalısı olan kanat oyuncusu Marko Milinkoviç’in haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

19.00’DA BAŞLAYACAK

Yeşil-beyazlıların mücadeleye kalede Tolgahan, savunmada Hayrullah, Sergen, Diarra, Hüsamettin (Kerem), orta alanda Mehmet Taş, Nalepa, Sergio, Caner Hüseyin, Eren Tozlu, önde ise Balde’den oluşan 11’le başlayacağı sanılıyor. Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka 19.00’da başlayacak.  Teknik patron Hakan Keleş, kendilerini bekleyen zorlu doksan dakikadan galibiyetle ayrılmayı arzuladıklarını söyleyerek; “3 puandan başkasını düşünmüyoruz. Keçiörengücü maçını kazanacağız” dedi.