Spor Toto Birinci Ligde son altı haftaya ikincinin üç, üçüncünün ise dört puan önünde giren GZT Giresunspor bugün deplasmanda düşmesi kesinleşen Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Milli aradan sonra evinde İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmadan bir puanla ayrılan Yeşil-beyazlılar, Spor Toto 1. Ligden düşmesi kesinleşen ilk takım olan Eskişehirspor karşısında sürpriz bir sonuca imza atmayarak; avantajını son beşe maça çıkarmak istiyor. Çarşamba günü yaptığı antrenmanın ardından Eskişehir’e giderek kampa giren Çotanaklar, dün son çalışmasına çıktı ve ardından maç saatini beklemeye aldı.

16.00’DA BAŞLAYACAK

Giresunspor’da sakatlığı bulunan oyuncu yok ancak savunmanın solunda görev yapan Hüsamettin kart cezalısı olduğu için sahada olamayacak. Teknik adam Hakan Keleş, peş peşe oynayacakları Ankara Keçiörengücü, Adana Demirspor ve Altınordu müsabakalarını düşünerek bugünkü karşılaşmada rotasyonlu bir kadro ile sahada olabilir. Yeni Eskişehir Stadı’nda oynanacak müsabakada ilk düdük 16.00’da çalacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Emre Kargın yönetecek.  Yeşil-beyazlıların idarecilerinden Sinan Akgün, mutlaka kazanmaları gereken bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti ve eve 3 puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.