Giresunspor yöneticilerinden Sinan Akgün, Cumartesi akşamı misafir olacakları Samsunspor karşısında istedikleri sonucu elde edeceklerine inandıklarını söyledi.

Ligde çıkış arayan bir ekip olduklarını ve Yılport Samsunspor maçına final gözüyle baktıklarını ifade eden Akgün; “İki takım adına da çok önemli ve zorlu bir karşılaşma. Biz deplasmanlarda iyi oynayan ve iyi sonuçlar alan bir ekibiz. Daha önce yedi kez dış saha maçlarında galip geldik. Sekizinci deplasman galibiyetimize Samsun’da imza atmak istiyoruz” dedi.

ÇEKİNMİYORUZ

Samsunspor’dan kesinlikle çekinmediklerini ifade eden Akgün; “Biz bu ligin lideriz ve Cumartesi akşamı inşallah şehrimize lider olarak döneceğiz. Oyuncularımız hafta içerisinde en iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlandı. Hepsinin gözü ışıl ışıl. Giresunspor bu zorluğun üstesinden gelmeyi başaracaktır. Samsunspor’dan kesinlikle çekinmiyoruz. Biz her maçımıza üç puan parolasıyla çıkıyoruz. Samsun’da da galibiyet arayacağız” şeklinde konuştu. Akgün, zirveyi yakından ilgilendiren bu müsabaka öncesinde takımda eksik oyuncunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.