Giresunspor’un yöneticisi Sinan Akgün, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Ankaraspor müsabakansın zor geçeceğini ancak kazanan taraf olacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Son üç haftada kendilerinin başarılı, rakibin ise kötü sonuçlar aldığını anımsatan Yönetici Akgün; “Biz çıkışımızı sürdürmek, onlar ise kötü gidişatı sonlandırmak isteyeceklerdir. Rakibimiz yeni oyuncularından oluşan bir kadro ile sahaya çıkacak. Zorluk derecesi yüksek bir mücadele bizi bekliyor. İnşallah kazanan taraf biz olacağız” dedi.

3 PUAN İLE DÖNMELİYİZ

Milli arada takımın en iyi şekilde hazırlandığını kaydeden Akgün; “Rizespor ile oynadığımız hazırlık maçının ardından takımımız hazırlıklarına dün yeniden başladı. Ligde iyi bir gidişatımız vardı. Bunun devamını getirmeyi çok istiyoruz. Milli aranın hızımızı kesmeyeceğini düşünüyoruz. Hatta daha iyi bir durumda olacağımızı ümit ediyoruz.  Ligin üst sıralarında kendimize yer bulmak istiyorsak böyle maçları kazanmak zorundayız. Takımımızda moraller yüksek. Bundan sonra sadece skor olarak değil ortaya koyacağımız oyunla da adımızdan söz ettirmek amacındayız. Başkent’ten mutlu döneceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.