Giresunspor yöneticisi Ercan Ayhan, Altay karşılaşmasında alınan mağlubiyetin moralleri bozmamasını isteyerek,”Sadece bir karşılaşma kaybettik. Hedefimizden şaşmadık ve Giresunspor sezon sonunda Süper Lige yükselecektir.” dedi.
”Bir karşılaşma kaybettik diye kimse karamsarlığa kapılmasın. Moralleri bozmaya gerek yok. Yine lideriz ve büyük avantajımız var” diyen Ayhan, Giresunspor’un güçlü bir kadrosunun bulunduğuna işaret ederek şöyle konuştu: “Bizi bu noktaya, bu oyuncu grubu taşıdı. Onlara güveniyoruz. Ümraniyespor maçını kazanarak yeniden ligde çıkışa geçeceğiz. Giresunspor bu süreci mutlaka aşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

“FIRSATI TEPMEYELİM”

Ayhan, 44 yıllık Süper Lig özleminin bu sezon sonlandırılacağını, Giresun halkına şampiyonluk mutluluğu yaşatacaklarını dile getirerek, şunları aktardı: “Bizim hedefimiz belli. Bu yolda yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncu grubumuz canla, başla mücadele ediyoruz. Bu noktada Giresun halkımızı ve iş insanlarımızı yanımızda daha fazla görmek istiyoruz. Bu sezon 44 yıl sonra tarihi bir fırsat yakaladık. Gelin bu fırsatı tepmeyelim,bir hayali hep birlikte gerçeğe dönüştürelim. Giresunspor’un ismini Süper Lige yazdıralım. Giresunspor, bu kentin, bu ilin tek markası. Bu markayı en güzel yerlere taşıyalım” şeklinde konuştu.