Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, Antalya kampında Çotanaklar’ın yüreğine su serpecek açıklamalarda bulunarak; “Lig başladığında yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Başarılı teknik adam; “İkinci yarı öncesinde hazırlıklarımıza devam etmekteyiz. Tabi bu sene devre arası süresi geçen yıllara göre biraz daha kısa olduğundan yaklaşık bir haftalık kamp yapmış olacağız. Takımımızda herkes kamp döneminde çok iyi çalışıyor ve hepsinin performansından son derece memnunum” ifadelerini kullandı.

BAŞARIMIZ SÜRECEK

Hedeflerinin ligin ilk devresindeki başarılarına devam etmek olduğunu ifade eden Hakan Hoca; “1. Ligde üç puanlık sistemde her an dengeler değişebiliyor. Biz 35 puanla lideriz ancak baktığınız da altıncı sıradaki takımın 30 puanı var.  Bu nedenle kazanılmış bir şeyimiz yok. Yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz hem içeride hem de dışarıda iyi sonuçlar elde eden bir takımız. İkinci yarıda da öyle olacak inşallah. Bize olan güveni boşa çıkartmayacağız. Bu takımı Süper Lige çıkartmak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Aydeniz Et Balıkesirspor maçını da kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu.