Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, sezonun ikinci yarısının ilk devreye göre çok daha zorlu geçeceğini ifade etti.

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu anımsatan teknik adam Keleş; “Biz sezona başlarken maç başı 2 puan hedefi belirlemiştik. İlk yarıda oynadığımız maçların sonunda hedeflediğimiz puanın bir fazlasını yakaladık. Bu ligde istatistikler bu ortalamayı yakalayan ekiplerin sezon sonunda hedefe ulaştığını gösteriyor. Her zaman söylüyorum, bu sene fırsat senesi. İnşallah bu fırsatı değerlendirmeyi başaracağız” dedi.

ZİRVEDE KALMAK ÖNEMLİ

Ligin ikinci devresinde her puanın altın değerinde olduğunu ifade eden Hakan Hoca; “Geride kalan sürece göre çok daha zorlu bir periyot bizleri bekliyor. Rakiplerimizin hemen hemen hepsi ihtiyaç duydukları mevkilere takviyeler yapıyor. Bu ligde herkesin bir hesabı var. Kimi şampiyon olmak, kimi lige tutunmak istiyor. Bu hedeflerine ulaşabilmek için takviyeler yapıyorlar. İkinci yarı maçları her zaman zor geçer. Puan almak çok daha zorlaşır. Ancak biz ilk yarıdaki gibi elimizden gelen mücadelenin en iyisini yaparak hedefe ulaşmak istiyoruz. Zirvede olmak değil, orada kalmak önemli. İnşallah sezon bitiminde de orada olacağız” ifadelerini kullandı.